Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

La setena edició de la Universitat d’Estiu del Moianès aixeca la persiana

Enguany es celebra una edició amb dues propostes: una per conèixer el patrimoni històric de la comarca i l’altra per connectar amb un mateix en plena natura. 

Les jornades es celebraran del 5 al 9 de juliol. El campus d’estiu està organitzat per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport de la Universitat Ramon Llull, així com també el Consell Comarcal, el Consorci del Moianès i l’Associació Modilianum. 

Enguany el campus del Moianès s’ha dividit en dues línies educatives. La primera s’impartirà pel matí, de 9 a 12, i servirà per conèixer cinc espais essencials de la comarca, com per exemple: la balma de l’Espluga de Sant Quirze Safaja, Sant Cugat de Gavadons a Collsuspina, el Castell de Castellcir, el Parc Municipal de Moià o la Mina de l’Estany. Per la tarda, de 5 a 8, s’ha organitzat un curs de “Mindfulness” en plena natura que anirà a càrrec de la professora Anna Pujol. Tractaran temes com la connexió amb l’entorn, la família, els amics o les emocions. 

Els cursos són reconeguts pel Departament d’Ensenyament com a formació permanent del professorat no universitari. Cada curs sencer té un preu de 60 euros però es pot assistir a qualsevol de les classes a un preu de 15 euros per dia. Les inscripcions ja es poden dur a terme a la mateixa seu del Consell Comarcal del Moianès, trucant al 93 830 14 18 o enviant un correu electrònic al ccmn.cultura@ccmoianes.cat. El termini per apuntar-s’hi finalitza el proper 2 de juliol.