La Serreta tindrà el regal més desitjat pel seu 10è aniversari

158
La Serreta
La Serreta

La Generalitat de Catalunya es compromet a fer els passos necessaris per adjudicar el projecte de construcció de l’escola La Serreta abans d’acabar el 2017.

Una notícia més que esperada per la direcció del centre, de l’Ajuntament de Santpedor, i del poble en general; i que arriba en plena celebració pels 10 anys de vida del centre, ubicat en barracons al descampat del carrer Mossèn Jacint Verdaguer. Així ho han anunciat aquest matí el director general de centres públics, Lluís Baulenas, i Antoni Massegú, cap del departament d’ensenyament als serveis territorials de la Catalunya Central, en el marc d’una visita rutinària a l’escola La Serreta amb l’alcalde, Xavier Codina, i el regidor d’ensenyament, Agustí Comas.

Tots dos s’han compromès amb la direcció de La Serreta, l’AMPA, i l’Ajuntament, a iniciar els tràmits per licitar les obres abans d’acabar l’any i a desenvolupar el projecte de forma conjunta amb tots ells. En aquest sentit, han elogiat la tasca educativa i la gestió que porten a terme a l’escola. AMPA, direcció de la Serreta i Ajutament, per la seva banda, s’han mostrat molt satisfets pel desbloqueig del projecte de construcció de la nova escola de La Serreta, que es demanava des de feia anys. En aquest sentit, tot i que no hi ha cap partida per iniciar el projecte de La Serreta als pressupostos d’enguany, des del consistori asseguren que això no serà un problema perquè hi ha una partida de contingències precisament per aquest tipus de casos.

Durant la visita dels representants de la Generalitat també s’ha aprofitat per posar sobre la taula la necessitat d’ampliar l’institut d’Auro, que encara té algunes de les seves aules en barracons. Un cas que de moment segueix encallat però que Baulenas i Massegú també han explicat que seguiran de prop.

Juntament amb l’anunci de la propera licitació d’obres per fer La Serreta, els representants de la Generalitat han anunciat que també s’iniciaran els tràmits per licitar les obres de l’escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages, que també té les aules en barracons.

 

La Generalitat desbloqueja el projecte de La Serreta
La Generalitat desbloqueja el projecte de La Serreta