La selecció catalana absoluta de futbol sala escull Sallent per entrenar

178
Selecció catalana futsal

En dues ocasions, la selecció catalana absoluta de futbol sala va decidir entrenar a Sallent per preparar el Mundial que s’està jugant actualment a l’Argentina.

La Federació Catalana de Futbol va decidir fer dues sessions d’entrenament de la selecció catalana absoluta de futbol sala per preparar el Mundial que s’està disputant actualment a l’Argentina.

A banda de la selecció absoluta, també van entrenar a Sallent els equips benjamí, aleví i infantil per preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. El tècnic d’esports de l’Ajuntament de Sallent, Joan Martí, explica que per aquest torneig, que se celebra els dies 12, 13 i 14 d’abril, hi haurà representació sallentina. Dos jugadors de l’infantil, un jugador del cadet i un entrenador del cadet. A més, Martí, explica que “la Federació Catalana de Futbol va escollir el municipi perquè era la millor proposta logística”.

En total, durant tres setmanes, hi ha hagut quatre equips de la Federació Catalana de Futbol que han entrenat a Sallent, la selecció absoluta, el benjamí, l’aleví i l’infantil de futbol sala.