La santpedorenca Avinent rep el premi Catalunya Central a l’empresa innovadora 2017

141
Seu central d'Avinent a Santpedor
Seu central d'Avinent a Santpedor

L’empresa Avinent, amb seu a Santpedor, ha rebut el premi Catalunya Central a l’empresa innovadora 2017 i el Premi Enginyers BCN 2017. Dos premis, atorgats per el Fòrum de la Catalunya Central i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona respectivament, que suposen un reconeixement a la qualitat i innovació de la tasca d’aquesta empresa, que opera en l’àmbit de les tecnologies mèdiques.

Albert Giralt, director general d’Avinent, explica que “premis d’aquest tipus són incentius que ens animen molt a seguir investigant en noves solucions i productes aplicats al sector mèdic. La tecnologia ens proporciona constantment noves opcions per avançar: les eines digitals i la impressió o la bioimpressió 3D, conjuntament amb un equip de professionals al capdavant, ens obren les portes a un futur prometedor que pot aportar coses molt positives al sector ”. L’objectiu d’aquesta recerca continua és, segons Giralt, “oferir solucions personalitzades per millorar els tractaments de malalties o lesions que afectin l’estructura òssia del pacient, així com la seva recuperació”.

Sobre Avinent

Amb la investigació científica i la innovació tecnològica com a pilars, Avinent s’ha situat a l’avantguarda de la implantologia digital. La fabricació d’implants i de pròtesis personalitzades CAD-CAM és el producte estrella en un rang de productes en constant creixement. Els productes Avinent estan dissenyats per afavorir la utilització d’un flux de treball digital que inclou materials protèsics d’última generació, els escàners intraorals i de laboratori més avançats del mercats i els sistemes més precisos de fabricació CAD-CAM. Tot això ha permès situar-se com una marca de referència en la fabricació d’implants a nivell internacional i líder en odontologia digital.

A més, aprofitant tota l’experiència adquirida a través de la innovació tecnològica i la investigació científica, Avinent també ha sabut desenvolupar solucions pel camp crani-maxil•lofacial (CMF) i altres parts del cos utilitzant la impressió 3D com a base del procés productiu. Una solució digital completa que ofereix a hospitals i clíniques, implants personalitzats i guies quirúrgiques en camps d’aplicació com les cirurgies reconstructives, la cirurgia ortognàtica, la neurocirurgia, traumatismes panfacials, reconstrucció de còndil i en reconstruccions de qualsevol part del cos com ara la columna vertebral.