La santfruitosenca Paula Fernández fitxa pel Rayo Vallecano, un dels clubs històrics del futbol femení estatal

204
Fernández amb el seu nou equip, a dalt de tot a l'esquerra. Fotografia: Rayo Vallecano

La bagenca contemplava diferents ofertes però es va decantar pel club madrileny pel projecte esportiu i també pels estudis universitaris que començarà aquest curs

Fernández ha fitxat per un any pel club madrileny, que va acabar 12è a Primera Divisió la passada temporada. De fet el Rayo Vallecano femení és un dels clubs històrics de la màxima categoria del futbol femení. Va arribar a Primera el 2003 i des de llavors ha mantingut la categoria, ha guanyat tres lligues i una copa i va arribar en dues ocasions als vuitens de final de la Lliga de Campions. Paula Fernández ja s’ha incorporat a les sessions d’entrenament del club blanc-i-vermell i està convençuda que ha pres la millor decisió. Així ho explicava a Ona Bages. “El Rayo era la millor opció per seguir creixent futbolísticament i acadèmicament. És un club històric del futbol femení, és un club pioner i ara estan tornant a apostar per la secció femenina i crec que el projecte creixerà bastant”.

Aquest dimarts ja es va fer la foto d’equip amb les seves noves companyes. “La veritat és que estic contenta d’estar aquí i de seguir aprenent. Des del club s’ha fixat l’objectiu de la permanència per a aquesta temporada”. Ara caldrà veure la posició en la qual jugarà, ja que al seu ex equip al Màlaga, en moltes ocasions no jugava a la seva posició natural, que és mitjapunta.

Paral·lelament, Fernández iniciarà els estudis universitaris a la Universitat d’Alcalà on cursarà el Grado en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte.