La sallentina Mirella Cortés és candidata d’Esquerra al Congrés

210

Cortés és la número 6 de les llistes de Barcelona, que es van aprovar dissabte durant el Consell Nacional del partit. Just després de l’aprovació, vam parlar amb ella des del Sallent Informa. Ens ha dit que Esquerra ha fet un acte de generositat, donant la possibilitat d’entrar a les llistes a independents. Així, els militants s’han posat una posició enrere en les llistes per donar pas a tothom: “un d’aquests passos que Esquerra està fent des de fa temps”, en paraules de la sallentina.

Mirella Cortés, que va ser alcaldessa de Sallent durant el tripartit d’esquerres (2003-2007) i regidora fins el 2015, ho ha valorat com un pas endavant: “el cuquet de la política sempre m’ha tibat, em van proposar i vaig acceptar”. Aquesta proposta es va fer durant el congrés de la Federació Regional de la Catalunya Central, celebrat fa una setmana a Santa Maria d’Oló. Cortés en va sortir com a número 1 per la Catalunya Central, amb una àmplia majoria de vots. Actualment és la secretària de Política Municipal i Formació d’ERC al Bages.

Foto: Les  candidates de la Federació Regional de la Catalunya Central. Mirella Cortés es troba en primera fila, al mig. Font: Esquerra