La sallentina Marisa Badia va oferir un concert al balcó per celebrar els seus 40 anys

192

La sallentina Marisa Badia va oferir un concert als seus veïns per celebrar els seus 40 anys. La soprano ha destacat a Ona Bages que no és molt de “grans festes, però vaig trobar un motiu especial per fer-ho”. Ella destaca que “en comptes d’un streaming per internet vaig preferir regalar el concert als meus veïns”.

La sallentina i soprano Marisa Badia va fer un doble concert per celebrar els seus 40 anys al balcó de casa seva. De fet, el seu pis dóna a dos carrers diferents i per tant, va fer una sessió doble i va cantar dues vegades. Tot va ser possible a través d’uns equips d’amplificació que van fer sonar la part instrumental i la soprano va cantar a sobre sense micros.

Ara, badia, es dedica més a la docència i és professora de l’Escola de Música de Berga i del Conservatori dels Pirineus. És per aquesta raó que “el millor que hi ha, per mi, és fer un concert i tenir un escenari i el un públic”, deixa clar Badia.

Algunes de les peces que van sonar en el seu repartori va ser l’ària “Laschia chi’o pianga”, de G. F. Händel, “Ridente la Calma”, de W. A. Mozart, i “Rejoice”, del “Messies” de G. F. Händel. Ella explica que pel que fa a “Laschia chi’o pianga no podia faltar en el repertori”. La soprano comenta que “és una peça que he cantat molts cops i parla de la llibertat. Inclús la vaig cantar a l’enterrament del meu pare i té un significat molt especial.”

Molts veïns van sortir al balcó a escoltar el concert de Badia i també a gravar-la, uns vídeos que no van tardar a estar presents a les xarxes socials.