La sala Stroika no descarta tancar si el sector no rep ajudes públiques

185

L’Stroika, igual que sales com Razzmatazz, Apolo o Luz de Gas, entre d’altres d’arreu del país, s’ha sumat a la campanya “l’Últim concert”, una iniciativa que consisteix en un concert gratuït i en streaming el proper 18 de novembre que, diuen, podria ser l’últim que fan degut a la seva situació precària.

El director de l’Stroika, Dani Castellano, ha explicat a Ona Bages que les seves reclamacions ja no se centren en poder obrir, sinó en rebre ajudes que els permetin subsistir. Unes ajudes que les sales de concerts sí que reben en molts altres països europeus.

Castellano no descarta el tancament de l’Stroika si la situació continua com fins ara tot i que, de moment, diu que fan mans i mànigues per tirar endavant amb les activitats que no són d’exhibició: és a dir, les que van més enllà dels concerts i l’activitat de discoteca.

A més, remarca que el tancament de les sales de concerts repercutirà en tota la cadena de valor del país. Un engranatge que, si deixa de funcionar, evitaria que poguessin continuar donant-se a conèixer grups catalans igual que ho han fet, per exemple, bandes com Txarango o els Catarres, entre tantes d’altres.