Amb les portes novament obertes dels 6 “wine bars” aquest cap de setmana, la gent ha tingut una gran rebuda després de passar del confinament municipal al comarcal.

En aquesta ruta enoturística s’hi poden trobar els cellers Abadal, Artium, Collbaix, Fargas Fargas, Mas de Sant Iscle i Oller del Mas. En aquests diferents bars hi ha tota la varietat del vi del pla de Bages i també alguns ofereixen activitats enoturístiques. Una de les responsables d’artium, Anna Berenguer, diu a Ona Bages que hi ha hagut una bona rebuda per part de molta gent que tenia ganes de tornar.

 

De fet, les xarxes socials també és un punt clau i on la gent busca més informació. A tot això, les xarxes ja han pres protagonisme i les persones que penjin les seves fotografies amb @dopladebages i de @bagesturisme i siguin els guanyadors podran degustar una ampolla de vi a un dels wine bars de la ruta del vi de la DO Pla de Bages. La ruta del vi de la DO Pla de Bages és un projecte impulsat per Bages Turisme i el Consell Regulador de la DO Pla de Bages per posicionar la comarca com a referent en enoturisme.