La revista Newsweek inclou Sant Joan de Déu de Manresa entre els millors hospitals d’Espanya

177

La prestigiosa revista nord-americana Newsweek ha elaborat un rànquing dels millors centres sanitaris de països diferents, entre els quals Espanya. En aquesta llista, hi trobem entre els 100 primers l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, gestionat per la Fundació Althaia. Concretament, el centre sanitari es troba en la posició 73.

Aquest reconeixement arriba després d’un any en què tots els hospitals del país i del món han hagut de multiplicar esforços i combinar l’atenció habitual amb tot el que ha generat la pandèmia. El rànquing ha estat elaborat a partir d’enquestes que han realitzat els professionals del sector, els resultats dels indicadors de satisfacció dels clients i de l’anàlisi dels principals indicadors de resultats en diferents processos d’atenció sanitària.

El rànquing global d’Espanya l’ha liderat, segons Newsweek, lHospital Clínic de Barcelona. Dins la categoria d’hospitals de referència, el centre manresà ha estat reconegut com el segon de la sanitat pública catalana més ben valorat, just per darrere de l’Hospital del Mar.