A través del hashtag vens o vinc? De l’Ajuntament de Sallent i el CAS, els bars i restaurants del poble han pogut cobrir despeses en un cap de setmana on el menjar per emportar era l’única sortida. Els responsables han donat les gràcies als sallentins i sallentines que han donat suport al comerç local.

Salvar el cap de setmana. Aquest era l’objectiu dels restauradors de Sallent. Després que s’han vist obligats a tancar els seus locals per les noves restriccions del govern, Sallent ha respost. Des del Celler, Roger Alcaraz, deixa clar que s’ha vist obligat a no servir més menjar perquè s’havien “quedat sense res”.

Des del Bar Piscines, Dani Aguilar, explica que ha sigut un cap de setmana on el dissabte a la nit va ser, segon explica, “exagerat”. Amb tot també deixa clar que no és com un cap de setmana normal.

En la mateixa línia es va trobar el bar de l’Embús. El seu propietari David Aguilera, assegura que han trobat a faltar els cafès de la tarda i els vermuts del migdia. Malgrat aquest fet, explica que ha sigut un cap de setmana que s’han pogut cobrir despeses.

Tots els restauradors, això sí, coincideixen en el fet que les altes demandes han sigut una sorpresa.