La residència i centre de dia Sant Bernat de Sallent adopta mesures de prevenció pel coronavirus

255

Les mesures de prevenció contra el coronavirus han arribat a tots els punts del municipi del Sallent. Per exemple a la Residència municipal Sant Bernat les visites s’han limitat i també s’han adoptat altres mesures excepcionals.

Ara com ara, s’han regulat les visites familiars, s’ha establert un control de registres dels visitants i aquells que puguin entrar estaran obligats a fer una higiene de mans. Són algunes de les mesures de prevenció establertes a la Residència Municipal Sant Bernat contra el COVID-19.

Aquestes mesures es basen en la limitació de les visites a un familiar per resident. A més, totes aquelles persones que han viatjat no podran accedir a la residència i els que sí que ho puguin fer estaran obligats a seguir un protocol d’higiene de mans abans d’entrar. N’explica els detalls la directora de la residència Maria Rosa Igual.

A banda d’això, la residència ha establert un control del registre de visites i ha prohibit l’entrada a tot aquell que tingui febre, tos o algun símptoma semblant. A més a més, les pràctiques d’estudiants, ja siguin d’institut o d’universitat a la residència, queden anul·lades fins a nou avís. La directora del centre ho amplia.


En tot cas, la residència no descarta mesures més fortes. Ara com ara, no tenen constància de cap cas dins el centre.