Després diferents especulacions, sembla, que al final la residència de Sallent serà 100% pública i es finançarà amb fons públics. Així ho ha pogut saber aquest matí Ona Bages.

Tant l’oposició com l’equip de govern celebren que la residència es pugui finançar amb fons públics. El passat 30 de novembre el comitè d’empresa de Sallent va mostrar les seves preocupacions per la privatització de la futura residència al poble.

El cap de l’oposició, David Saldoni (JUNTS), celebra que finalment l’equip de govern hagi fet un cop de cap i faci l’esforç de tirar endavant un projecte, recorden, que ja havien redactat en la legislatura anterior.

Per la seva banda, Guillem Cabra (Fem Poble), també assegura que és una gran victòria per part de tothom. Això sí, recorda que les últimes reunions la idea era completament una altra.

Recordem que les últimes notícies apuntaven que l’Ajuntament tenia disponibles 5 milions d’euros per cobrir els 8 milions que costaria el projecte i li mancaven 3 per acabar de tirar-ho endavant. La principal via era un finançament extern que encarà no s’havia acabat de materialitzat. De fet, l’Ajuntament havia parlat que volia el finançament extern fos d’una empresa social i sense ànim de lucre, una acció que ja no caldrà.