La regulació del soroll entra a debat al ple de Sant Fruitós

138

El ple de Sant Fruitós de Bages se celebra dijous a les 6 de la tarda i arriba amb 19 punts a tractar. Com sempre, s’emetrà en directe per Ràdio Sant Fruitós al 107.5FM i a radiosantfruitos.cat.

Entre els punts del ple, destaca l’aprovació inicial de l’Ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions, que ha de pautar els sorolls que poden ser molestos per altres veïns, com per exemple els lladrucs dels gossos. Els horaris ja vénen marcats per la llei de jocs i espectacles de la Generalitat.
El grup municipal d’Esquerra presenta 2 mocions, una sobre la sobirania energètica, per decidir com i de quines empreses utilitzem l’energia i una altra per l’acollida immediata a Catalunya de persones refugiades i migrants.

El Grup municipal de CiU vol demanar el canvi de nom a PDeCAT. Hi ha uns quants torn obert de paraules en els últims punts, entre els quals una pregunta de l’alcalde, sobre l’accés a la informació de l’Oficina Antifrau que ha tingut la regidora del grup municipal de Convergència, Mercè Casals.

Imatge del ple de febrer 2017