La ReFesta torna a Sant Fruitós de Bages coincidint amb la setmana europea per la prevenció de residus

178
Productes de segona mà i intercanvi a la ReFesta de Sant Fruitós de Bages al 2016 / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós
Productes de segona mà i intercanvi a la ReFesta de Sant Fruitós de Bages al 2016 / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós

Sant Fruitós de Bages celebrarà una jornada lúdica destinada a fomentar els hàbits de la reutilització i el reciclatge el proper dissabte 24 de novembre amb la 7a edició de la ReFesta

Un any més l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat la ReFesta, una matinal d’activitats per a tots els públics en el marc de la setmana europea de la prevenció de residus que es celebra del 17 al 25 de novembre.

L’epicentre de les activitats serà la plaça Alfred Figueras on s’hi farà el tradicional mercat d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà, amb intercanvi de contes i llibres, tallers de manualitats pels més petits, inflables, parades de productes artesans i xocolatada popular. La ReFesta començarà a les 10:30h del matí i s’allargarà fins les 13:30 h del migdia.

Totes les persones interessades en participar en el mercat d’intercanvi cal que s’inscriguin prèviament omplint el formulari que es pot trobar a la web de l’Ajuntament , a través del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat, o trucant per telèfon a l’Ajuntament al 93 878 97 00.

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bones condicions i poden ser tan diversos com llibres, dvds, roba, joguines, mobles, parament de la llar,… Totes les persones que s’inscriguin prèviament, l’Ajuntament els facilitarà una taula i les cadires que necessitin durant la jornada.

Paral·lelament, la Biblioteca Municipal ofereix durant tota la segona quinzena de novembre un punt d’intercanvi de llibres, DVD, CD i altres materials amb l’objectiu de promoure la lectura i la reutilització. A la mateixa Biblioteca, el divendres 23 de novembre a les 18:00 h es durà a terme l’ Hora del Conte i el taller infantil “Contes reciclats” a càrrec de Raig de Sol Contes.