La Refesta de Sant Fruitós tanca els actes de la setmana europea de la prevenció de residus

256

La setmana europea de la prevenció de residus, que se celebra del 18 al 26 de novembre, culminarà les activitats a Sant Fruitós de Bages amb la 6ª edició de La ReFesta, una jornada lúdica per tal de fomentar la reutilització i el reciclatge. Serà el dissabte 25 de novembre a la Plaça Alfred Figueras.

Així, la plaça serà l’epicentre de les activitats amb un mercat d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà, intercanvi de contes i llibres, tallers de manualitats pels més petits, inflables, parades de productes
artesans i xocolatada popular.

La ReFesta començarà a 2/4 d’11 del matí i s’allargarà fins a 2/4 de 2 del migdia. L’Ajuntament, que és qui ho organitza, explica que totes les persones interessades en participar en el mercat d’intercanvi cal que s’inscriguin prèviament omplint un formulari que es pot trobar a la web municipal, a través del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat o bé poden apuntar-se per telèfon a l’Ajuntament al 93 878 97 00. Les inscripcions es poden fer fins el divendres a les 2 del migdia.

La condició indispensable és que els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bones
condicions i poden ser tan diversos com llibres, dvds, roba, joguines, mobles, parament de la llar,… Totes les persones que s’inscriguin prèviament, l’Ajuntament els facilitarà una taula i les cadires que necessitin durant la jornada.