La recuperada Festa de l’Esport de Sant Fruitós guardona als millors esportistes

115

Sant Fruitós de Bages va viure el passat divendres la seva festa de l’esport on es van premiar els millors esportistes del municipi en les diferents categories. Ho va fer en una acte amb més de 150 persones on també es van fer reconeixements a altres esportistes del poble.

El pilot santfruitosenc David Checa, que competeix al mundial de resistència de motociclisme, es va endur el guardó com al millor esportista en categoria absoluta masculina i la jugadora d’hoquei patins del Voltregà Adriana Gutiérrez en la categoria femenina. L’equip de bàsquet masculí sènior de l’ASFE es va endur el reconeixement al millor equip pel seu ascens a segona catalana.

Sant Fruitós Escola de futbol va guanyar el premi al mèrit esportiu que reconeix els valors en l’esport, arran de l’organització dels Premis Riu d’Or, uns guardons que premien als esportistes que duran la temporada han demostrat més fair play.

El premi a la millor organització esportiva se’l va endur la Comissió organitzadora de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet català 2016 pel treball dut a terme en el darrer any per posar a Sant Fruitós de Bages en la primera línia del bàsquet català.

El reconeixement al millor equip històric va anar a parar a mans del primer equip de bàsquet masculí al municipi, el CB Sant Fruitós i el premi al millor esportista històric va ser per Jaume Ambrós.

Els premis per a les categories de base van ser per al ciclista Martí Romera en categoria masculina per a la futbolista Paula Fernández en categoria femenina i el reconeixement al millor equip de base va ser pel cadet femení del Paidos Sant Fruitós de voleibol.

En l’acte hi van prendre part l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, el regidor d’Esports, Tomàs Casero, la consellera de l’Àrea d’Educació, Cultura, Joventut i Esports del Consell Comarcal del Bages, Èlia Tortolero, el president del Consell Esportiu del Bages, Josep Empez.