La propietària d’una botiga de Monistrol de Montserrat decideix ajornar la seva jubilació per poder seguir donant serveis essencials als seus veïns

177

Antònia Creus, de 67 anys, i veïna de Monistrol de Montserrat, no ha volgut jubilar-se després de tota una vida dedicada al comerç. Aquest mes de març ho tenia tot a punt per deixar enrere aquesta etapa i jubilar-se, però la crisi del coronavirus li ha canviat els plans. Segons explica no volia deixar penjats els seus clients.

El seu gest permet que la gent gran del poble no hagi de desplaçar-se per adquirir aliments, ja que la botiga de l’Antònia és l’única de comestibles que hi ha al barri de “L’altra banda”, on aproximadament hi viuen unes 1.000 persones. De fet, s’ha organitzat per poder fer repartiments i, si el client li demana, li porten la compra a casa.

Els veïns i veïnes del barri són conscients que quan la botiga tanqui es perdrà una petita part de Monistrol de Montserrat. Però per altra banda els veïns podran estar contents perquè voldrà dir que la crisi del coronavirus haurà acabat o, si més no, no serà tan dura.