La primera actuació d’Els Pastorets del Ferrer Magí veu la llum al Teatre Casal Cultura

133
La primera actuació d’Els Pastorets del Ferrer Magí veu la llum al Teatre Casal Cultura
Els Pastorets del Ferrer Magí de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Clara Torradas

Una seixantena de persones van fer possible la funció, que va comptar amb més d’un centenar d’assistents

La dotzena edició de l’obra, a càrrec de l’Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages, va deixar bones sensacions al Teatre Casal Cultura. Enguany, l’organització ha optat per reduir el nombre de funcions passant de tres a dues. Aquest any l’obra ha coincidit amb el pessebre de vivent de Món Sant Benet. Ho explica Enric Rafart, director d’Els Pastorets del Ferrer Magí. “Hem tingut una mica l’inconvenient, aquest any, que coincidim amb el pessebre vivent de Món Sant Benet. Els dos dies que ho fem ells també ho fan, i els actors que tenen allà són un públic potencial que tenim”.

De totes maneres, l’Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages ha valorat amb nota l’estrena d’enguany. “L’obra va sortir molt fluïda i va sortir bé. Vam passar moments molt emotius i agradables amb tota la colla, amb tots els nens, amb tots els adults i amb el públic. Finalment, vam fer el cant a la llibertat pels presos polítics, després vam fer el cant dels ocells, vam acabar d’aquesta manera”, ha afegit Rafart.

La segona i darrera actuació serà aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda, i l’organització espera poder omplir el Teatre Casal Cultura.