Un acte que es durà a terme a l’auditori el proper 20 de gener a les 7 del vespre.

La cerimònia comptarà amb la participació d’Àlvar Valls, autor de l’obra finalista “Entre l’infern i la glòria”, l’escriptor Sebastià Alzamora, autor del llibre “Reis del Món” i Josep Lluch, editor de Proa que serà l’encarregat de llegir un text de l’autor de “Tots els camins”, el finalista Joan Francesc Mira. 

El premi està dotat amb un total de 2.000 euros per l’obra que en surti guanyadora. L’acte, organitzat de manera conjunta per l’entitat Òmnium Bages – Moianès i l’Ajuntament de Manresa, té com a objectiu reconèixer una obra publicada que es centri en els moviments socials dels nostres temps. El jurat per escollir la millor obra està format per l’escriptor i professor Llorenç Capdevila, la bibliotecària del Casino Montserrat Caus, l’escriptor Jordi Estrada, el periodista del Regió7 Toni Mata, el també escriptor i periodista Genís Sinca, i la nova presidenta d’Òmnium Bages – Moianès Anna Vilajosana. 

Per assistir a l’acte és necessari reservar l’entrada a través de la web del Kursaal o bé a les taquilles del teatre, això sí, amb un aforament que és limitat. D’altra banda, l’acte també es podrà seguir en directe per Internet a través del canal de YouTube de Manresa Cultura.

Finalment, si la situació sanitària ho permet, la cerimònia de lliurament del premi a millor obra tindrà lloc també a l’Auditori de la Plana de l’Om el proper 23 de febrer.