La preocupació pel Coronavirus s’ha estès també a municipis com el de Sallent. Les farmàcies i el Centre d’Atenció Primària s’han convertit en epicentre de preguntes i visites al llarg del darrers dies.

Des que el Coronavirus s’ha anat estenent arreu del món, a Sallent la preocupació ha anat també en augment. Per exemple, les farmàcies han vist exhaurides les seves existències de mascaretes i també de líquid antisèptic per netejar les mans. Una de les farmàcies que ha pogut copsar aquesta preocupació, és la farmàcia Josep Maria Guerrero. ¿Però, què és el que la gent pregunta quan arriba a la farmàcia?. Ens ho explica el propietari Josep Maria Guerrero.

Aquesta preocupació també s’ha traslladat al CAP de Sallent. En les visites dels últims dies, molts pacients busquen informar-se sobre el coronavirus i traslladar els seus dubtes al personal del CAP. Ens ho explica el seu director, el doctor Javier Verdie. 

Tal com assegura el mateix doctor Verdie, alguns pacients tenien sospites d’haver estat en contacte amb persones que haurien contragut el virus. Però aquests casos, s’han descartat. Les recomanacions per part del centre mèdic, són ben clares.

Tot plegat, recordem que a la capital del Bages, a Manresa, ja s’ha diagnosticat el primer cas de coronavirus.