La Policia Local deté un home, de 43 anys i veí de Manresa, per portar una pistola prohibida al cotxe

273
Ajuntament de Manresa

Els fets van tenir lloc aquest passat dilluns a la matinada, entre els carrers Artés i Sallent de Manresa. Els agents circulaven pel carrer Artés quan es van creuar amb un vehicle que circulava en sentit oposat; anava a gran velocitat. La patrulla va fer un canvi de sentit i van interceptar el cotxe a la cruïlla amb el carrer Sallent.

El vehicle estava ocupat per dos persones, que presentaven símptomes evidents d’estar sota els efectes de l’alcohol. El conductor a més, portava talls a les mans i taques de sang a la samarreta. Segons l’home, s’havia tallat amb un got al seu domicili.

El conductor va donar positiu a les proves d’alcoholèmia i va ser denunciat per via administrativa. A tots aquests fets s’hi va afegir que, un cop els agents van registrar el vehicle, hi van trobar una pistola detonadora, el carregador corresponent i diversos cartutxos sense detonar. L’home, que va afirmar que l’arma era seva, no va poder acreditar la seva procedència ni presentar la documentació corresponent. Es tractava d’una arma curta, molt semblant a una real.

Segons el reglament d’armes, és catalogada com a arma prohibida i només es pot portar per a determinades activitats esportives o espectacles, però sempre acompanyada de la seva documentació.

El conductor, veí de Manresa de 43 anys, ha estat acusat de tinença il·licita d’armes.