La Policia Local de Súria realitza més actuacions durant el mes de març en ple període de confinament que en tot l’any

160

La Policia Local va identificar 192 persones a la via pública durant el mes de març, xifra que triplica el nombre d’identificacions realitzades al llarg del febrer. També es va incrementar el nombre de trucades telefòniques ateses, les peticions d’informació, el nombre de vehicles identificats i altres intervencions.

Les intervencions dels agents de seguretat local es refereixen a actuacions realitzades a la via pública per la circulació de vehicles i persones que contravenien la normativa del confinament.

D’altra banda, l’entrada de vehicles al nucli urbà s’ha reduït un 58% entre la primera i la segona quinzena de març, segons les dades de les càmeres de videovigilància instal·lades a les entrades de la vila des de Manresa, Cardona i Balsareny.

En els darrers dies del mes, el descens del nombre de vehicles en circulació es va accentuar encara més per l’aplicació de l’ERTO de l’empresa ICL.

Finalment, l’Ajuntament ha instal·lat a la porta de la Casa de la Vila un dispensador de certificats autoresponsables per a les persones que s’hagin de desplaçar per alguns dels supòsits previstos en l’actual situació de crisi sanitària pel coronavirus.