La Policia Local de Manresa va detenir aquest diumenge un home per robar una caixa registradora i una tauleta a l’Hospital Sant Joan de Déu

127

Els fets van tenir lloc a quarts de dotze del matí, quan la policia va rebre diverses trucades informant que hi havia un individu que havia intentat accedir a l’Hospital de Sant Joan de Déu per una de les portes de la part del darrere, però que en haver estat sorprès per personal de l’hospital havia marxat, però la Policia tenia l’avís de que el sospitós seguia a la zona.

Després de buscar als voltants de l’Hospital, la Policia Local va veure que l’individu s’havia amagat darrere un transformador. En aquell moment se’l va atrapar i els agents li van sostreure una caixa registradora amb cèntims i una motxilla que contenia una tauleta i documentació.

Tot seguit, es va poder comprovar que tant la caixa registradora com la motxilla havia estat sostreta minuts abans a una oficina dins del pàrquing de l’Hospital Sant Joan de Déu. Finalment, se’l va detenir per delicte de robatori amb força.