La Policia Local de Manresa deté un home per conduir begut i saltar-se una ordre d’allunyament

172

Segons fonts policials, els fets van passar cap a la mitjanit quan el cos policial va rebre trucades de la zona de la Parada que comunicaven que hi havia una furgoneta estacionada damunt la vorera i feia accelerades, tirava endavant i endarrere el vehicle clavant els frens. 

Seguidament els agents van perseguir el sospitós que va intentar esquivar-los fins que aquests van travessar el cotxe patrulla al davant, moment que van apreciar en el conductor símptomes clars de trobar-se en estat etílic extrem que van constatar amb la prova d’alcoholèmia, que va determinar una taxa de 0.70 Mg/L.

Per altra banda, una patrulla que es va desplaçar fins al lloc on estava la furgoneta abans de fugir, va parlar amb una persona que va explicar als agents que el conductor de la furgoneta tenia una ordre d’allunyament, i que aquest se l’havia saltat de forma conscient posant-se sota la seva finestra i fent-se notar. En comprovar els agents la vigència d’aquesta ordre, van detenir el conductor de la furgoneta i van instruir diligències penals pel delicte contra la seguretat viària.