El segon dia de pluges destacades a la Catalunya Central provoquen un despreniment de terra que talla un dels accessos principals de Sallent.

Concretament al carrer estació, s’ha produït una esllavissada de part d’un talús que queda just al costat de l’ascensor de la Rampinya. L’incident ha passat al voltant de les 4 de la tarda i el material després, bàsicament roques, fang i arbres, han caigut al damunt de quatre cotxes, segons han indicat els Bombers. Afortunadament, no hi havia cap persona dins dels vehicles en el moment del despreniment.

L’esllavissada afecta el trànsit d’entrada i sortida de la població. Els bombers i membres de la brigada hi continuen treballant. La Policia ha demanat als conductors que busquin rutes alternatives.

La part del talús que s’ha desprès està situada al costat de l’ascensor que uneix la Rampinya, a través d’un mirador a l’extrem del carrer Concepció, amb el nucli urbà. L’ascensor es va inaugurar l’any 2019 amb l’objectiu d’unir aquestes dues zones. En aquell moment ja es va fer un estudi del talús que no feia preveure un possible despreniment.