La plataforma STOP moció SFB presenta més de 2.000 signatures contra la moció de censura a Joan Carles Batanés

179
El portaveu de la plataforma, Xavi Pont, entrega les signatures.
El portaveu de la plataforma, Xavi Pont, entrega les signatures.

La Plataforma STOP Moció SFB ha presentat 2.062 signatures demanant als partits de l’oposició que retirin la moció de censura a Joan Carles Batanés. L’entrega l’han registrat a l’Ajuntament al punt de la una del migdia i just un dia abans que es celebri el ple que la ratificarà.

Es tracta d’una plataforma formada per un grup de ciutadans voluntaris que s’han manifestat a diari des que es va anunciar la moció i, a més, han anat casa per casa per explicar la seva posició. Des de la plataforma, es van plantejar recollir 1.831 signatures demanant que Joan Carles Batanés continuï sent l’alcalde, la mateixa xifra de vots que va aconseguir Gent Fent Poble a les darreres eleccions municipals.

Durant l’entrega, un portaveu de la Plataforma, Xavier Pont, ha explicat que no només s’ha assolit l’objectiu, si no que s’ha superat. A més, ha explicat que encara estan esperant saber quins són els motius per presentar la moció perquè els que ha donat l’oposició no els convencen. Per exemple, la gestió de la COVID-19 de Gent Fent Poble ha convençut a algunes persones que no estaven del costat de Joan Carles Batanés.

Amb les signatures, la Plataforma també ha entregat un manifest que demana que ERC, PSC i Junts retirin la moció argumentant que són la majoria del poble. A més, diuen que no els convenç cap de les raons que han donat per presentar-la. Pont ha avisat que després de dues marxes lentes, continuaran amb les mobilitzacions per protestar contra la moció.

A les signatures individuals, també se li sumen entitats i associacions que han mostrat el seu rebuig a la moció, com són Asmodaics & Goliaters, els clubs de futbol i bàsquet de Sant Fruitós o l’Entitat de caçadors, entre d’altres. El ple per votar la moció de censura es celebrarà demà a les 12 del migdia al Pavelló Municipal d’Esports.