La Plataforma STOP Moció SFB organitza una festa major alternativa

162
Imatge dels pins del Bosquet / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós de Bages
Imatge dels pins del Bosquet / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós de Bages

La Plataforma STOP Moció SFB ha organitzat una Festa Major alternativa durant aquest cap de setmana i que començarà demà, divendres 3 de juliol, a les 11 de la nit als jardins de Cal Figueras amb concert de Kevin Deké i PD Berna. Dissabte, al museu de Sant Fruitós, hi haurà música, pica pica i Vermut des de les 11 del matí i a les 11 de la nit, als jardins de Cal Figueras, tornarà a haver-hi música amb Txocan’s & CO i PD Arzzett. De cara a diumenge, també als jardins de Cal Figueras, hi haurà vermut amb música de Berta i Aina a la 1 del migdia i a les 8 de la tarda sopar de germanor amb música en directe. Des de la Plataforma, una de les seves integrants explica que l’han muntat per acostar els músics santfruitosencs al poble i celebrar una festa lluny de la política.

A més, asseguren que l’han organitzat a contrarellotge però l’han aconseguit muntar gràcies a la diversitat de persones que han treballat en l’organització.

Tot plegat, ho han organitzat al costat de l’associació de la Cavalcada de Reis i els veïns de Sant Fruitós. A més, els beneficis de la festa aniran destinats a la cavalcada del 2021 perquè l’entitat organitzadora complirà el seu cinquè aniversari.

Per accedir als actes, caldrà dur mascareta i l’entrada costarà dos euros. A més, els assistents s’hauran de registrar amb nom i DNI per mantenir les normes de seguretat i hauran d’estar asseguts en cadires. L’aforament serà de 185 persones i hi haurà servei de bar.