Santpedor ret homenatge demà a entitats, associacions i esportistes del poble

127
Imatge de la XII nit de l'esport santpedorenc
Imatge de la XII nit de l'esport santpedorenc

La plaça Gran acull demà al vespre la XIV edició de la Nit de l’Esport Santpedorenc amb un tribut a esportistes, entitats i associacions que amb la seva feina contribueixen a posar en el mapa l’esport del poble

En un acte a la plaça Gran, l’Ajuntament ret homenatge als millors esportistes i entitats esportives en la XIV Nit de l’Esport Santpedorenc. L’edició de l’any passat prevista per al 5 d’octubre no es va poder celebrar pel moment polític convuls i en aquesta edició, la regidora d’Esports farà una desena de premis en tres categories diferents: esport individual, esport en equip i reconeixements especials.

La festa de l’esport començarà a les 18h, moment en què ja hi haurà instal·lats jocs infantils a la plaça i a les 20h s’encetarà l’acte formal de reconeixement als esportistes. La regidora d’esports, Núria Barba, explica que enguany hi ha més premiats que en altres edicions perquè es vol retre un homenatge a esportistes i entitats que tant l’any passat com aquest any han tingut un paper destacat gràcies al treball, bon joc i també a la rèplica dels valors del món de l’esport que han deixat el poble de Santpedor en molt bona posició. Entre els premis n’hi ha d’especials al reconeixement de trajectòries i el del Joc Net.