La presentació del llibre, que explica 100 testimonis de persones que llueixen el llaç groc en el seu dia a dia, comptarà amb les intervencions de Roger Estanyol, que va perdre la visió d’un ull a les càrregues de l’u d’octubre, i Maribel Sabaté, mare d’Anna Gabriel

La periodista Maria Xinxó presentarà dissabte el seu llibre ‘Jo també porto el Llaç Groc’ a la Biblioteca de Santpedor. Es tracta d’un recull de 100 testimonis de persones que porten el llaç groc en solidaritat amb els presos polítics en el seu di a dia. Totes elles expliquen perquè el porten, i en conjunt configuren un retrat del moment excepcional en què vivim. Entre els testimonis, a més, hi ha el santpedorenc Pep Guardiola.

L’acte, que presentarà el periodista Marc Martínez Amat, començarà a les 12’30h a la sala U d’Octubre de la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas. Com a ponents, a més de Xinxó, hi haurà Roger Estanyol, que va perdre la visió d’un ull per una pilota de goma disparada per un policia durant les càrregues de l’u d’octubre, i també la mare de l’Anna Gabriel, Maribel Sabaté.