La pèrdua de Vicenç Llorens marca d’emotivitat el primer ple d’Àdria Mazcuñan com a alcaldessa

180

Els grups municipals recorden Vicenç Llorens en el primer ple d’Àdria Mazcuñan com alcaldessa de Sant Fruitós de Bages. Abans de començar, els regidors van guardar un minut de silenci i tots van mostrar condol per la pèrdua del que va ser líder de Junts per Sant Fruitós.

A més, la cadira que ocupava estava buida i a la taula hi havia una rosa blanca i un llaç negre. Abans de començar amb l’ordre del dia, tots els regidors van dedicar-li unes paraules. Escoltem David Uró, d’Esquerra Republicana; Cristina Múrcia, del PSC; i Joan Carles Batanés, de Gent Fent Poble.

Finalment, el seu company de partit, també va tenir unes paraules per Llorens.

D’altra banda, també es van reunir una quinzena de persones del partit a les portes de l’Ajuntament abans no comencés la sessió per mostrar el seu suport a la família i als amics de Llorens. Durant la sessió, la cadira seva va continuar buida i el ple va votar Estrella Morales com a nova regidora per Junts.

Ja en l’ordre del dia, un dels punts més tensos va ser l’aprovació de les modificacions en la Comissió per a la recuperació de la COVID-19. El regidor per Gent Fent Poble, Joan Carles Batanés, va retreure a l’equip de govern que no és celebrés quan tocava, l’1 de juliol.

Pel seu costat, l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan, va explicar que en el cas d’aquesta comissió, com havia sigut aprovada per ple, s’havien de modificar també en una sessió els càrrecs de cada representant.

D’altra banda, el ple també va servir per aprovar quins seran els dos festius a Sant Fruitós de cara a l’any que ve: el 21 de gener i el 5 de juliol.