La PAH Sant Fruitós reclama al carrer paralitzar els processos judicials abusius

153

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Sant Fruitós de Bages va dur a terme ahir al vespre un “correbancs”, una acció al carrer que consistia a resseguir tots els bancs del poble per reclamar l’habitatge digne.

La PAH Sant Fruitós va entregar a tots els bancs del poble, el doc per paralitzar tots els processos judicials hipotecaris per clàusules abusives i frenar totes les execucions i subhastes, reclamar el retorn dels diners de les clàusules terra, ja anul·lada des del principi de la constitució de la hipoteca per al TSJE i per tant el retorn de tots els diners cobrats de més. La PAH Sant Fruitós va fer una acció semblant el dimarts davant dels jutjats de Manresa, com van fer moltes PAHs a escala estatal.

Segons diu la PAH Sant Fruitós, arran d’aquest dia a tot l’estat ja hi ha hagut jutjats que han parat alguns dels processos judicials.

Amb les dues accions, la PAH Sant Fruitós reafirma la seva lluita per “defensar els drets i la dignitat de totes les persones vulnerables i amb situació d’exclusió que en som masses” i estant disposats a sortir al carrer sempre que ho creguin necessari.

Imatge de PAH Sant Fruitós.