Des del 2017 la cursa té el nom de Memorial Dolors Garcia en record a una monitora del Cube que va perdre la vida en un accident

El proper diumenge 29 de desembre es celebrarà la novena edició de la cursa Sant Silvestre de Manresa. Lluís Serracarbassa, director del grup Cube, va explicar com es presenta l’edició d’enguany a l’Esport i Punt.

Es tracta d’una cursa de 10 quilòmetres cronometrada i no competitiva. Des del 2017 la cursa es va convertir en el Memorial Dolors Garcia, monitora del Cube que va perdre la vida en un accident. El recorregut passa per les afores de Manresa. Ho explica Lluís Serracarbassa, director del Cube. “Crec que és un recorregut molt maco, l’any passat la gent va quedar contenta. No és un gran recorregut per fer marques, hi ha una sèrie d’obstacles, és muntanya. Però a nivell visual és un recorregut molt xulo”.

Les inscripcions es poden fer anticipadament o el mateix dia de la cursa. Els participants es poden inscriure a través de la pàgina web www.cube.cat, seguint l’enllaç que fa referència a la Cursa Sant Silvestre. També és possible fer la inscripció de forma presencial als dos centres del Grup Cube, Cube Fitness Club i Club Duo. La cursa arrencarà diumenge 29 de desembre a les 11 del matí. L’organització espera una participació semblant a les edicions anteriors, entre 300 i 500 participants.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: