Fins ara, la gestió d’aquest establiment la realitzava l’entitat Càritas i, amb aquest canvi, El Rober es desvincula de Càritas pel que fa a la gestió de la botiga, però continua col·laborat amb l’entitat pel que fa a la recollida d’aliments, que seguirà gestionant Càritas.

La botiga El Rober, ubicada a l’avinguda Bertran i Serra 7, just davant del CAP, recull roba i calçat de segona mà, parament per a la llar, joguines i altres complements que encara puguin tenir una segona vida i els posa a la venda a preus mòdics per a aquelles famílies que ho necessitin.

La voluntat de la nova entitat és destinar els diners que es recaptin amb la venda de material a fins socials. La botiga està oberta els dilluns i dimarts de 17 a 20 hores i els dimecres, dijous i divendres de 10 a 13 hores.

En cas d’algun dubte sobre quin tipus de material es recull o altres qüestions, es pot contactar amb l’entitat al telèfon 93 171 82 89 (en horari d’obertura de la botiga), al correu electrònic elrobersf@gmail.com o a través del seu compte de facebook @elroberparroquial.