El dissabte 23 de setembre Sant Fruitós de Bages inaugurarà de forma oficial la nova comissaria de la Policia Local, que ja va entrar en funcionament el passat mes de juliol.

L’acte oficial serà a la una del migdia, a l’exterior de l’equipament, que es troba al xamfrà entre els carrers Eugeni d’Ors i Arquitecte Gaudí. Abans de l’acte, els agents de les diferents policies locals de la comarca també tindran l’oportunitat de conèixer aquest nou equipament amb els seus homòlegs santfruitosencs

A la visita també hi haurà l’alcalde, Joan Carles Batanés, que anirà acompanyat  del cap de la Policia Local, Josep Lluís Lorente. La inauguració serà a la 1, però abans, hi haurà un seguit de visites guiades amb l’objectiu que la ciutadania conegui de primera ma l’equipament. Un espai que ha donat guerra a l’Ajuntament, perquè va passar tot el mandat del tripartit aturat per un error en els documents de les obres.

Espai dedicat a Genís Caparrós

Un dels espais d’aquesta nova comissaria portarà per nom Sala Genís Caparrós Molino, en homenatge a qui va ser cap de la policia del municipi del febrer a l’octubre de 2020 i que el febrer d’aquest 2023 va morir. Aquest homenatge s’ha aprovat per unanimitat de tots els regidors en el ple d’aquest mes de setembre, en honor a la seva dedicació i compromís amb el municipi i per la gestió exemplar que va fer de la pandèmia.

Les visites ciutadanes es faran des de 2/4 d’11 del matí fins a les 12 del migdia en grups d’un màxim de 10 persones. Per tal de participar-hi caldrà reservar prèviament una entrada AQUÍ