La Nit de l’Esport de Sant Fruitós de Bages consolida el nou format i reuneix a centenars de persones

181
Fotografia: Lluc Grandia

La tercera Nit de l’Esport de Sant Fruitós de Bages incrementa la participació del poble i consolida el nou format impulsat per l’ASFE en coordinació amb l’Ajuntament

Centenars de persones es van aplegar al Pavelló d’Esports per celebrar l’acte. Com a novetat, les entitats esportives del poble i les escoles van poder reconèixer a esportistes en particular o a equips pels seus èxits esportius o pel seu esforç i compromís durant la temporada passada. La vetllada va comptar amb un sopar popular i amb exhibicions d’esgrima i kangoo jumps.

Seguidament es van atorgar els premis clàssics decidits pel jurat. Jesús Vidal de Sant Fruitós Escola de Futbol va ser premiat com a millor entrenador de formació. Jaume Ponsarnau tècnic del València Bàsquet va ser premiat com a millor entrenador d’elit. Ivan Pozo es va emportar el títol de millor entrenador de Sant Fruitós, després d’assolir l’ascens a Primera Catalana amb el Vòlei Sant Fruitós A.

El millor equip masculí de Sant Fruitós va ser pel Vaillant ASFE per pujar a Primera Catalana. El femení va ser pel Pre-infantil Paidos Sallent. El ciclista Guillem Muñoz va obtenir el títol de millor esportista veterà masculí i en femení va ser per la saltadora de perxa Montse Prat. El pilot David Checa va ser guardonat com el millor esportista sènior masculí i la futbolista Paula Fernández com a millor esportista sènior femenina. Els millors esportistes de 13 a 18 anys van ser la nedadora Antònia Prat i l’atleta Jan Díaz.

Josep Mensa, expresident de l’ASFE va ser guardonat amb el premi llegenda. L’àrbitre de voleibol internacional, David Fernández, va ser premiat amb un reconeixement especial del jurat, i finalment es van lliurar dos guardons a títol pòstum per l’alpinista Josep Miramunt i per l’atleta Àngel García. Al finalitzar l’acte hi va haver DJ.