La neu deixa Sallent emblanquinada

133
El passeig 1 d'octubre nevat FOTO:NEUS SOLÀ
El passeig 1 d'octubre nevat FOTO:NEUS SOLÀ

Sallent ha despertat avui coberta de neu. Després d’hores de precipitació ja s’acumulen uns 10 centímetres de neu a molts punts del poble. L’Ajuntament de Sallent està treballant des de primera hora per tenir els accessos al poble en el millor estat possible, tot aplicant sal als carrers per desfer la neu i evitar que s’acumuli.  Amb tot, els carrers Pont, Trentasisena i Concepció estan tancats per la forta pendent que tenen.

Per altra banda, els centres educatius també s’han vist afectats. L’escola Vedruna està amb serveis mínims, l’escola Torres Amat ha anul·lat les classes, i l’institut Llobregat també ha tancat portes. La llar d’infants Esquitx ha fet el mateix a partir de les 9:30h.

Està previst que segueixi nevant les pròximes hores, per la qual cosa es des de Protecció Civil es recomana extremar precaucions i evitar fer ús de vehicles motoritzats. Amb tot, a hores d’ara, no es hi ha hagut incidents destacables.

La nevada està deixant estampes de Sallent que no es veuen gaire sovint, amb paisatges i carrers emblanquinats. Des de Ràdio Sallent estem fent recull de fotos per fer una galeria. Ens les podeu fer arribar a sallent@onabages.cat