La Nau obrirà portes per les entitats al setembre

155
Futurs estudis de Ràdio Santpedor a la Nau. A la imatge: locutori, el control al darrere, i la redacció al fons. FOTO: XAVIER CODINA

Les obres per adequar l’edifici de la Nau -al costat de Cal Llovet- perquè hi entrin les entitats avancen a bon ritme. Tant és així que des de l’Ajuntament es compta amb la previsió d’inaugurar les instal·lacions al setembre. Això vol dir que per l’inici del nou curs les entitats ja podran instal·lar-s’hi i fer ús del nou equipament. Puntaires, Geganters, el SAC, o Ràdio Santpedor, ja tenen aparaulat un espai al nou edifici, però l’alcalde, Xavier Codina, subratlla que també s’està en converses amb altres entitats i que es tractarà d’un equipament obert a tothom:

 

Amb la primera fase es vol donar resposta a la necessitat de les entitats. Més endavant, però, hi ha prevista una segona fase de remodelacions per fer també un local social i un bar a l’espai de la Nau. La idea del consistori és crear tota una zona comuna d’equipaments per les entitats, que aglutini la Nau i Cal Llovet, i que pugui ser gestionada de forma delegada -de forma similar a com es gestiona la zona esportiva i les piscines-.