La multinacional de productes de belles arts Royal Talens s’instal·la a Sant Fruitós de Bages

251
Planta nau Royal talens. Fotografia: Aj. Sant Fruitós de Bages
Planta nau Royal talens. Fotografia: Aj. Sant Fruitós de Bages

L’empresa holandesa inverteix 5,5 milions d’euros en la construcció de la nau i la compra de maquinària

Royal Talens, una multinacional holandesa de productes de belles arts, s’instal·larà a Sant Fruitós de Bages. La nau que ja s’ha començat a construir al poble serà el centre distribuïdor per a tota Espanya, França i Portugal.

L’empresa de productes per a les belles arts, Royal Talens, construirà un nou centre de distribució al polígon de Santa Anna de Sant Fruitós de Bages.

La nova nau, de 5.000 m2, serà el magatzem de la filial holandesa a tot Espanya, França i Portugal. L’empresa preveu invertir 5,5 milions d’euros amb la construcció de la nau i la maquinària necessària per posar en funcionament l’empresa. Amb aquestes noves instal·lacions, les quals ja han iniciat les obres, l’empresa passarà dels 3.000m2 de superfície de la seu actual ubicada a Sallent, als 5.000m2 a Santa Anna, fet que comportarà noves incorporacions a la plantilla de treballadors que podria passar dels 12 actuals a 18.

Royal Talens forma part del grup japonès Sakura i es dedica a la comercialització de productes per a les belles arts com pintures acríliques, olis, teles, cavallets, i pinzells.