La Mostra d’Economia Social i la Festa del Riu s’alien per arribar a més gent i créixer

180
Festa del riu FOTO:ATENEU COOPERATIU
Festa del riu FOTO:ATENEU COOPERATIU

Del 27 de maig a l’1 de juny hi haurà activitats, xerrades, cursos i jornades sobre economia transformadora a Manresa

La Festa del riu i la Mostra d’Economia Social i Solidària s’han unificat i evolucionat cap a un model més participatiu i transversal, i sumant més agents en l’organització. Així, s’ha creat la setmana de la cultura i l’economia transformadora del Bages, on trobareu diverses activitats culturals, xerrades, cursos i jornades al voltant de l’economia transformadora des del 27 de maig i culminarà el dissabte 1 de juny amb la Festa del Riu.

La setmana permet visibilitzar el conjunt de propostes i iniciatives del Bages de les economies transformadores, com l’economia feminista, la mobilitat sostenible, les finances ètiques, el consum responsable, el comerç just i la salut. La coordinadora Ateneu Cooperatiu Catalunya Central, Alba Roja, ha parlat de l’objectiu del certamen en una entrevista a La Central d’Ona Bages, que no és altra que “virar cap a una economia transformadora que situii les persones al centre i no el capital”.

Durant aquest dia podreu gaudir de concerts per petits i grans (Pot Petit i Roba Estesa, entre altres), una gran oferta de tallers, debats i presentacions (amb ponents tant destacats com integrants de Txarango  i de Pallassos en rebeldia), espai gastronomia, paella popular, espai per nadons i la presencia de més de 40 projectes d’Economia Social i Sol diària del territori.