La matinada de dimarts a dimecres es van llançar dos còctels Molotov en plena via pública a Sant Vicenç de Castellet

163

Es tracta de dues ampolles amb líquid inflamable trobades davant del número 55 del carrer Rafael Casanova, que, segons els Mossos, s’haurien llançat al terra i no han ocasionat danys. Els testimonis expliquen que s’haurien sentit dues explosions «que han ressonat a l’habitació», una a les 02.04 h de la matinada i l’altra a les 05.05 h. Segons ha pogut saber Regió7.

Per ara es desconeix l’autor o autors del llançament dels artefactes, i el cas està en mans dels agents, que han obert una investigació dels fets per estudiar com s’han produït i en quines circumstàncies.

Se sospita que els culpables podrien haver sigut del bloc de davant on han ocorregut els fets, els veïns han explicat a Regió7 que ja fa temps que hi ha un veí que fa difícil la convivència i que ha generat diversos problemes.

Una veïna explica que hi ha hagut diversos episodis controvertits amb el veí en qüestió, des de queixes per brutícia fins a pintades, denúncies per talls de llum i aigua, o l’incendi d’una nevera davant del mateix edifici el desembre. A tot plegat, s’hi afegeixen els dos còctels molotov d’ahir a la matinada com la gota que ha fet vessar el vas.