La Masterclass de zumba a Sallent recapta més de 800€ pels nens refugiats del Líban

254
Zumba - Masterclass
Zumba - Masterclass

El projecte ‘Caravana Musical per la Pau’, de l’Associació de Treballs d’Atenció a les Persones (ATAP) va organitzar una Masterclass de zumba a Sallent. L’organitzadora de l’esdeveniment, Aida Sola, assegura que “es preveu repetir l’activitat els propers anys al municipi”. La Masterclass de zumba va recaptar 831€ que seran destinats als nens i nenes refugiats al Líban.

‘Caravana Musical per la Pau’ és un projecte que, a través de la música com a llenguatge universal, pretén trencar el cercle viciós dels refugiats sirians abocats a fugir del seu país a causa de la guerra. És un projecte que forma part de l’Associació de Treball d’Atenció a les Persones (ATAP).

Una de les activitats que es va dur a terme des de ‘Caravana Musical per la Pau’ va ser una Masterclass de zumba a l’Envelat de Sallent. L’organitzadora de l’esdeveniment, Aida Sola, explica que “s’han recaptat 831€ gràcies a la venda d’entrades” i afegeix que “els diners seran destinats per ajudar als nens i nenes refugiats al Líban”.

Sola afegeix que “molta gent va col·laborar” i que “més d’un centenar de persones van participar a la Masterclass de zumba”. Una Masterclass que va celebrar la seva segona edició a Sallent i que té previst celebrar-ne més els propers anys.

Una de les novetats que està preparant ‘Caravana Musical per la Pau’ és la de fer un voluntariat al Líban amb les persones de l’ATAP. Aida Sola explica que “si tot va bé, serà possible fer-ho aquest estiu”.

Actualment, ‘Caravana Musical per la Pau’ es troba de viatge al Marroc per aportar instruments de música i roba sota el lema ‘Porta la música als refugiats’.