La Marató de Ball de Santpedor aconsegueix 2.336 euros per l’hospital de dia d’oncologia d’Althaia

110
Cal Llovet ple a vessar per participar de la Marató de Ball FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Cal Llovet ple a vessar per participar de la Marató de Ball FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Fins a 337 persones i 11 artistes van participar a la Marató de Ball solidària que organitzava la llar d’avis Ca l’Arola de Santpedor

Èxit total de la Marató de Ball que es va fer dilluns a la tarda a Cal Llovet. Tant és així que els organitzadors ja tenen en ment repetir-la de cara als propers mesos. En total van ser cinc hores, de les 16h a les 21h, en què fins a 337 persones no van parar de ballar per una bona causa: contribuir a la creació de l’hospital de dia d’oncologia d’Althaia. I van aconseguir fer un bon pot, de fins a 2.336 euros.

L’acte estava organitzat per la Llar d’Avis Ca l’Arola, però també hi van col·laborar la Penya Blaugrana, CUSA, Althaia i l’Ajuntament de Santpedor. El president de Ca l’Arola, Josep Soler, es mostrava així de satisfet:

Al llarg de les cinc hores van tocar fins a 11 bandes o músics: Fernando, David Swing, Elisabeth Majoral, Sol de Nit, Alberto Paulo, Banda Sonora, Andreus, Enric, Pep Collado, Raül, i Juan del Valles. A tots ells es va oferir sopar per recarregar forces després de la maratoniana sessió. A part, es van sortejar 14 paneres que havien preparat els comerços del poble.