La majoria d’alumnes de l’institut de Sallent han aprovat la Selectivitat

214

Dijous a la nit van publicar les notes i en tenim les primeres reaccions. L’Olga Gili, una de les estudiants de segon de Batxillerat que ha participat a les proves,  ens ha explicat que la majoria d’alumnes han aprovat. Només n’han suspès dos. I allà on hi ha hagut més queixes és amb les correccions de Filosofia.

La millor nota de l’institut ha estat per Cristina Sánchez, del Batxillerat Científic. Ha tret un 12’316 sobre 14. Ens ha explicat que la part optativa la va ajudar molt.

Està relaxada: “em vaig posar un objectiu i l’he superat, per tant, ara estic molt contenta”. És moment de tranquilitat, però també d’esperar que les notes de tall no variïn gaire respecte l’any passat i pugui entrar a Biotecnologia. Té ganes de descobrir aquest nou món que és l’universitat, de poder aprendre dins dels seus laboratoris, però també de descansar aquest estiu reflexionant i sentint-se a gust amb la feina feta.

L’Olga, col·laboradora de Ràdio Sallent, vol entrar a Periodisme, i té la nota que necessitava: “estem més o menys tots contents!”.