El Fruitosenc ja ha concretat dos fitxatges per a la temporada 2019-2020

Aquest divendres a l’Esport i Punt hem entrevistat a Javi Villareal i Francis Herrero, primer i segon entrenador del sènior masculí del Fruitosenc FC. Tots dos ens han explicat com estan preparant la pretemporada i la temporada, els fitxatges que ja han tancat pel propers curs i també hem parlat dels rivals que tindran al grup 7 de Tercera Catalana.

Al grup 7, hi haurà fins a 10 equips del Bages. L’Artés, el Cardona, el Castellnou, el Fruitosenc, el Joanenc B, el Navarcles, el Navàs, la Pirinaica, el Santpedor i el Súria. Segons Villareal la Pirinaica, disposa de la plantilla més competitiva. La primera jornada, que es disputarà els dies 7 i 8 de setembre arrencarà amb les pulsacions altes per dos equips amb una gran rivalitat. Hi haurà derbi entre Navarcles i Fruitosenc, amb l’equip verd com a visitant.

Pel que fa a la plantilla santfruitosenca, cal destacar les baixes d’Arnau Casas, Chaparro, Daniel Mainar, David Sánchez i Ferran Casas. En l’àmbit d’incorporacions, l’equip de Sant Fruitós recupera a Sergi Muñoz (davanter corpulent) i incorpora també al migcampista Òscar Velasco que ve del Marganell. Ho explica Javi Villareal, entrenador del Fruitosenc. Per tancar la plantilla l’equip verd espera poder reforçar la defensa amb alguna incorporació.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: