Després d’una difícil selecció per part del jurat, els tres premiats del concurs d’aparadors del Nadal han estat la Llibreria L’Espill (aparador més sostenible), el Centre Ocupacional d’AMPANS (aparador més original) i Amadeu (aparador amb millor composició).

Molts comerços de Sallent han sigut els protagonistes aquest Nadal amb el ja tradicional concurs d’aparadors. Per part del jurat, a més, destaquen tres comerços que no han obtingut premi però que han obtingut una bona valoració: Casa Vilaró, Martí Esports i Tintoreria Estragués.

Pel que fa al premi popular, els quatre aparadors més votats han sigut, Perruqueria Martí, El Racó, Amadeu i Canis Veterinària. D’aquests,  el guanyador del premi popular amb més vots ha sigut l’aparador de la Perruqueria Martí.

El sorteig de la panera s’ha realitzat avio a les 10:00h, al Centre Ocupacional d´AMPANS de Sallent. El lliurament dels tres premis i la panera es realitzarà demà a les 20:15h a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En el mateix acte, també s’entregarà un petit obsequi a tots els participants d’aquest concurs.

L’Ajuntament de Sallent fa un agraïment extensiu a tots els participants per la col·laboració al concurs, per l’esforç i dedicació i per l’èxit de participació, que han votat més de 800 persones.