La iniciativa Eateasy Manresa de cinc joves manresanes puja un esglaó i estrenen una app per a smartphones

183

Les cinc manresanes que farà un mes estrenaven la iniciativa Eateasy.Manresa que consistia en recollir tots els restaurants de la zona amb les seves característiques per fer una carta de presentació a Instagram varen estrenar el passat 14 de Juny una app col·laborativa que reuneix tots els restaurants de la seva comunitat en un format buscador. Una de les impulsores d’aquest projecte, Marta García, ha donat més detalls a Ona Bages:

Dins l’aplicació, els usuaris podran filtrar segons el tipus de cuina que desitgin, el tipus servei del qual vulguin gaudir (recollida a local, servei a domicili o si té terrassa) o bé segons la població en que es trobi.

Per cada un dels restaurants, es podrà trobar tota la informació necessària per a fer la reserva, les cartes, els menús especials, la ubicació del restaurant i recomanacions fetes per les noies d’Eateasy. Segons explica Marta Garcia:

Amb aquesta proposta el que es vol aconseguir és facilitar la feina a tothom qui dubte sobre quin restaurant escollir en cada ocasió i donar a conèixer la informació real dels restaurants que es troben al perfil de Eateasy.Manresa. La aplicació es podrà descarregar a l’enllaç eateasymanresa.glideapp.io o escanejant un codi QR.

De cara al futur la idea és fer una app compatible a play Store, reaccionant amb la comunitat.