Els guanyadors de la prova han estat el grup anomenat Haston Birra, seguits per la Real Suciedad i Els més collonuts

La Gimcana Marrana es va viure amb alta intensitat a l’aparcament del pavelló municipal de Sant Fruitós, en el que va ser el penúltim acte de la Festa Major del poble. Hi van participar una trentena de persones i el grup guanyador van ser els Haston Birra.

En total hi van participar 7 grups de santfruitosencs i santfruitosenques d’entre 12 a 30 anys. L’activitat va començar a 2/4 de 7 de la tarda. La pluja de tot el dia va fer que per seguretat no es poguessin utilitzar els inflables, tal com ens ha explicat Paula Mora, tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. “Aquest any el temps, la pluja ens ha fet que finalment no poguessim posar els inflables. El mal temps també va frenar la participació. Això sí, els que van venir s’ho van passar genial i van poder fer dues voltes al circuit, ho van gaudir molt més”.

La primera activitat va ser improvisada i va consistir en fer 10 ‘burpees’ (un exercici característic del crossfit) per escalfar i després d’això ja van començar les activitats amb aigua, sorra i fang. Els triomfadors de la prova van ser els Haston Birra, un equip format per Roger Portí, Judit Serra, Anna Clavel i Roger Esquius, que van fer el recorregut amb un temps de 4’ i 46”. En segona posició i a només 17 segons de diferència va quedar el grup Real Suciedad, i finalment en tercera posició el grup Els més collonuts, a 26 segons dels primers.

Per complementar la notícia pots escoltar l’entrevista que vam fer en directe a Toni Nieto del Grup Món d’Oci, un dels organitzadors de la gimcana. L’entrevista es va fer durant el transcurs de la prova al magazín esportiu ‘Esport i Punt’ d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós. Recupera l’entrevista al següent reproductor: