La gesta del TDK Manresa serà recordada amb un documental de Movistar +

155

El BAXI Manresa estarà els propers dies d’aniversari. Es compliran 25 anys de la Copa del Rei guanyada a Múrcia l’any 1996 pel TDK Manresa, amb un triple del mític Joan Creus en la penúltima jugada del partit.

La Copa del Rei va ser el primer gran títol estatal d’un equip llegendari. El TDK Manresa de la dècada dels ’90 és un equip que recorden tots els aficionats. Per aquest motiu, i aprofitant l’efemèride, Movistar+ ha volgut estrenar aquest documental, que s’ha estat gestant en els darrers mesos en col·laboració amb el club i els propis protagonistes.

“Informe+” és el programa que fins fa uns mesos es coneixia com “Informe Robinson”. D’ençà de la mort del seu editor, l’ex-futbolista i analista Michael Robinson, se’n va canviar el nom. Han estat protagonistes d’aquest tipus de reportatges, abans que el TDK Manresa, mites de l’esport espanyol com Iker Casillas, Luka Doncic, Fernando Martín o el propi Michael Robinson.

A banda de l’estrena d’aquest documental, el club està preparant diverses iniciatives per celebrar els 25 anys del títol de Copa del Rei aconseguit a Múrcia. Els propers dies s’anunciaran públicament