La gent gran de Sant Fruitós de Bages disposa des d’aquest mes de febrer de dos tallers setmanals per potenciar el benestar i l’autonomia

131
Fotografia d'arxiu del taller 'Viure com jo vull' a l'Esplai d'Avis municipal
Fotografia d'arxiu del taller 'Viure com jo vull' a l'Esplai d'Avis municipal

La gent gran de Sant Fruitós de Bages disposa des d’aquest mes de febrer de dos tallers setmanals per potenciar el benestar i l’autonomia. Són dues activitats que porten per títol ‘Viure com jo vull’ i ‘Alimenta el teu benestar’ i que es faran setmanalment durant els pròxims mesos.

El primer dels tallers que es realitzarà porta per títol “Viure com jo vull” i donarà eines als participants per guanyar autonomia, millorar el seu benestar emocional i afavorir el desenvolupament personal. La voluntat d’aquest curs és que els assistents identifiquin i reforcin les claus per viure millor. Es tractaran aspectes com la motivació, la gestió del temps o la presa de decisions. Aquest taller s’impartirà totes els dilluns des del 4 de febrer al 6 de maig de 10 a 2/4 de 12 del migdia a l’Esplai d’avis municipal.

El segon taller, “Alimenta el teu benestar”, oferirà les pautes i hàbits per mantenir una alimentació saludable i equilibrada. Durant les 8 sessions del curs es tractaran aspectes sobre com seguir una dieta saludable, els hàbits a taula o l’alimentació durant l’envelliment. Aquest taller es farà en el mateix horari que l’anterior, però en aquest cas els dimecres, des del 13 de febrer fins al 3 d’abril a l’Esplai d’avis municipal.

Els tallers estan promoguts per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Obra Social La Caixa, i les inscripcions es poden realitzar a l’àrea d’atenció a les persones ubicada al carrer Padró número 72.